Skip to content
22
Revory Oy

Myyntivalmennus & myyntikoulutus

Myyntivalmennukset | Myyntikoulutukset | Myynnin johdon valmennus | Myyntitiimin valmennus | 

Paranna myyntitiimisi myyntitaitoja ja kasvata liiketoimintaasi

Myyntikoulutus ja myyntitiimin myyntivalmennus ovat välttämättömiä työkaluja myyntijohtajille, jotka haluavat vauhdittaa myyntitiiminsä menestystä tai kehittää myyntiorganisaatiotaan. Revoryn myyntivalmennukset on suunniteltu auttamaan myyntijohtajia saavuttamaan entistäkin parempia tuloksia ja kasvattamaan yrityksensä myyntiä.

Myyntikoulutuksemme tarjoavat kattavan ja käytännönläheisen lähestymistavan myyntitaitojen kehittämiseen. Tarpeisiinne räätälöidyssä myyntivalmennuksissa käsitellään strategioita ja tekniikoita, jotka auttavat myynnin johtoa luomaan vahvempia myyntitiimejä ja optimoimaan myyntiprosessejaan. Lisäksi tarjoamme valmennusta myynnin johtamiseen, jotta myyntijohtajat voivat kehittää itseään johtajina ja johtaa tehokkaasti kaikkia liiketoiminnan tulovirtoja.

Ymmärrämme, että jokainen myyntitiimi ja organisaatio on ainutlaatuinen, joten räätälöimme myyntivalmennukset aina täysin teidän tarpeisiinne. Panostamme valmennuksissa aktivoiviin käytännön harjoituksiin ja työpajoihin, jotta osallistujat voivat välittömästi soveltaa oppimaansa omassa työssään.

Hanki myyntivalmennus tai myyntikoulutus jo tänään ja vie myyntitiimisi tai myynnin johtamisesi aivan uudelle tasolle. Pyydä tarjous tai osta valmennus suoraan verkosta!

BFrefe

Key Note puheenvuorot

Revory on mukana puhumassa ja valmentamassa satoja suomalaisia Business Festival -kiertueen jokaisella viidestä paikkakunnasta. Puheenvuoroissa käsitellään B2B-myynnin johtamisen tulevaisuutta, kasvun ja kaikkien liikevaihtovirtojen johtamiseta sekä sitä, miten voidaan virittää B2B-myynti pumppiin!

Kauppakamari_refe

Myyntivalmennukset

Revory tuotti Kauppakamarin KoulutusOnline -alustalle 13 myyntivalmennusta. Myyntivalmennukset sisälsivät B2B-myynnin johtamiseen sekä myyntityöhön liittyviä aiheita. Aihe-esimerkkejä: Myyntistrategian luominen, myyntiprosessien luominen uusasiakashankintaan sekä nykyasiakkuuksien hoitoon, asiantuntijoiden myynnin johtaminen, CRM myynnin työkaluna sekä ostokäyttäytymisen muutos

Makatemia_Refe

Verkkovalmennukset

Revory Oy tuottaa Myynnin verkkovalmennuksiin erikoistuneelle Makatemialle parasta aikaa kahta eri valmennuskokonaisuutta - myyjien johtamisen verkkovalmennusta sekä Revenue Operations (RevOps) -verkkovalmennusta. Valmennukset julkaistaan syksyn/ talven 2023 aikana Makatemian alustalla ja aihealueita on esimerkiksi: Erilaiset myyntiorganisaatiomallit ja myyntitiimin osaamisen johtaminen, myyntiprosessit, myyjien tavoiteasetenta. RevOpsia käsitellään myös laaja-alaisesti. 

"Kovatasoista sisältöä"

Anthony Jones, Head of Sales

Makatemia

MUISTA TSEKATA MYÖS

Myynnin kick-off ohjelmapohjat

Tiimihengen luominen ja yhteen hiileen puhaltaminen on etätöiden ja henkilöstön eri paikkakunnille siroutumisen vuoksi tärkeämpää kuin koskaan. Tämä on kuin myyntivalmennus, mutta hauskempaa. 
 
Kirjoitimme sinulle maksuttoman Myynnin kick-offin järjestäjän oppaan sekä valmiita ohjelmarunkoja. 
 
RevOpsGraffaa-3

Muuta mielessä?

Ota yhteyttä!

 Olisi mahtavaa kuulla sinusta!