Skip to content
PYYDÄ TARJOUS TAI OSTA 

B2B-Verkkokauppa

Voit ostaa osan palveluistamme verkkokaupasta tai jättää tarjouspyynnön.
Jokaisen palvelun yhteydessä pidetään aloituspalaveri, jonka yhteydessä sisältöä räätälöidään teidän tarpeisiinne. 
 

 

Mitkä maksutavat toimivat?

Maksutapana toimii ihan perinteinen lasku. Täytä tiedot lisättyäsi palvelu ostoskoriin. Sovimme laskutuksen aikataulusta aloituspalaverin yhteydessä.

Verkkokauppa ei ota käynnistyäkseen

Verkkokaupan toiminnallisuus vaatii evästeiden hyväksymisen, kokeile hyväksyä evästeet ja tyhjennä sen jälkeen välimuisti

mites tuo hinnoittelu

Hinnat ovat alvittomia hintoja eivätkä sisällä mahdollisia matkakustannuksia (voimassa olevan verohallinnon päätöksen mukaiset kustannukset). Verkkokaupasta näet projektien alkaen hinnat ja "osta"-painikkeen sisältävät palvelut voit ostaa suoraan esitetyllä hinnalla.

KIRJAN ENNAKKOTILAUS

Monikanavaisen myynnin johtaminen - näin johdat kaikkia tulovirtoja

Ensimmäinen suomenkielinen kirja RevOps-mallin hyödyntämiseen B2B-yrityksen monikanavaisen myynnin johdossa.
 
Ennakkotilaa kirja hintaan 78,00 € (+alv 10 %, 7,80 €)
 
Monikanavaisen myynnin johtaminen
Myynti | Markkinointi | Asiakaspalvelu
Asiakaskokemus

Tulovirtojen auditointi

Vauhtiin viikoissa! Oletko valmis löytämään piilevät tulomahdollisuudet yrityksessäsi? Tulovirtojen auditointi on ripeä ja kustannustehokas palvelu, joka tarjoaa katsauksen nykyiseen liiketoimintaasi ja paljastaa uusia mahdollisuuksia kasvuun. Olipa kyseessä teknologian hyödyntäminen, datan analysointi tai prosessien tehostaminen, auditointi auttaa sinua löytämään ratkaisut, jotka vievät yrityksesi seuraavalle tasolle. Auditointi tarjoaa strategisia ehdotuksia liikevaihtonne kasvattamiseksi.

1 490 € 

Lisätietoja >>

Myynti | Markkinointi | Asiakaspalvelu
Asiakaskokemus

Tiimien valmennukset 

 Optimoidaan osiota, josta on usein nopeiten saatavissa myynnillisiä onnistumisia. Esimerkiksi myyjiesi prosessi- ja taktiikkaosaamista tai asiakaspalvelusi lisämyyntiä. Käytännönläheiset, innostavat ja tuloksia tuottavat valmennukset asiakasrajapinnan tiimeille. Max 10 hlö. Jokainen valmennus sisältää ennakkotehtävät, osallistavia osuuksia ja sitten sitä teoriaa, mutta ei tylsästi. 
 
alk. 1 900 € 
Myynti | Markkinointi | Asiakaspalvelu
Asiakaskokemus

 Koulutukset

Miten tämä eroaa valmennuksesta? Tässä kokonaisuudessa kuulijakuntaa on enemmän tai he ovat eri yrityksistä. Yli 10 hlö porukalle tarkoitettu koulutus RevOpsin, B2B-myynnin tai markkinoinnin eri aihealueista. Porukalle oppia ostamisen muutoksesta, B2B-myynnin trendeistä, ostamisen psykologiasta, asiantuntijoiden myynnistä tai nykyaikaisesta myynnin johtamisesta? Entäpä digitaalisesta markkinoinnista, Social Sellingistä tai markkinoinnin johtamisesta? 

alk. 1 700 €
Myynti | Markkinointi | Asiakaspalvelu
Asiakaskokemus

RevOps / Sales Enablement -konsultointi 

RevOps -konsultoinnissa aloitetaan matka kohti liikevaihtoa generoivaa myyntiä, markkinointia ja asiakaspalvelua. RevOps- konsultoinnissa keskitytään yrityksesi toimintojen kehittämiseen niin, että ne tukevat parhaiten liikevaihdon kasvua. Sales Enablementin tavoitteena on parantaa myyntitiimin tuottavuutta. Määritellään työkalut, resurssit, prosessit ja taidot, jotka auttavat tiimiäsi  saavuttamaan parempia tuloksia.

4 000 € / 4 puolikasta pvää
Myynti | Markkinointi | Asiakaspalvelu
Asiakaskokemus

Teknologiatutkimus 

Saatko luotettavaa dataa, auttaako nykyiset järjestelmät tiimejä säästämään aikaa? Onko automaatioita käytössä? Generoidaanko liidejä? Onko datalla johtaminen mahdollista? Mikäli ei, niin tohtori tsekkaa mitä voidaan tehdä. Vihdoin saat selville teknologiatarpeesi. Voit sitten itse päättää, teetkö asialle mitään vai tyydytkö nykyiseen tapaan.

alk. 5 900 €
Myynti | Markkinointi | Asiakaspalvelu
Asiakaskokemus

Key Note -puhuja tapahtumaan

Isompi tapahtuma tulossa? Jos tapahtuman aiheena on kasvu, moderni B2B-myynti tai B2B-markkinointi Revorylta löytyy kokenut puhuja tapahtumaasi. Valittavana on valmiita settejä tai sitten voimme räätälöidä puheenvuoron aihetta yhdessä. Mistään ei kuitenkaan puhuta, mihin ei oikeasti uskota. Tieto on ilmaista, mutta näkemyksestä kannattaa maksaa.

alk. 1 400 €
Myynti | Markkinointi | Asiakaspalvelu
Asiakaskokemus

Kick-off päivät - Hyötyä ja hupia 

Kyllä me valmennetaan ja koulutetaankin, mutta yritäpä myydä myyjällesi myyntikoulutusta. Sama pätee markkinoijiin ja asiakaspalvelun tyyyppeihin. Innostus on varmasti sanoinkuvaamaton. Mutta tiimin yhteinen kick-off on aina paikallaan. Voidaan auttaa hupijärjestelyissäkin, kunhan hoksaat kysyä. Kick-offin osuus mennee koulutusbudjetista ja hupiosuus hupibudjetista. Suunnittelemme kanssasi kick-offin sisällön sekä valmennamme ja fasilitoimme koko päivän.

alk. 2 900 €
Myynti | Markkinointi | Asiakaspalvelu
Asiakaskokemus

Myynti - tai markkinointistrategia

Kasvata liiketoimintaasi tehokkaalla myynti- ja markkinointistrategialla, jonka me luomme yhdessä kanssasi. Klikkaa itsesi kasvu-uralle ja sano hyvästit strategiakaaokselle sekä tehottomalle toiminnalle. Määritellään tavoitteiden lisäksi keinot, miten ne saavutetaan.
 
 alk. 9 900 €
Myynti | Markkinointi | Asiakaspalvelu
Asiakaskokemus

Revenue Operations eli RevOps -strategia

Rakettimatkalle? Otetaan leka käteen, puretaan siilot eri tiimien välillä, luodaan prosessit, muodostetaan teille teknologia-stäkki, johdetaan datalla ja kasvetaan hitosti. Tutkimusten mukaan vuonna 2025 nopeiten kasvavat yritykset toimivat RevOps  -strategian oppien mukaan. Oletko yksi heistä? Pakkaa siis rinkkasi.
 
alk. 14 900 €
Myynti | Markkinointi | Asiakaspalvelu
Asiakaskokemus

Ulkoistettu RevOps -tirehtööri

RevOps-johtaja ilman tarvetta palkata täysipäiväistä resurssia? Ulkoruokinnassa oleva johtaja auttaa teitä optimoimaan myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun prosesseja, parantamaan tuloksellisuutta ja ohjaamaan kasvua datalla. Palveluksessasi asiantuntija, joka keskittyy tuloksien maksimointiin ihmisten, datan, teknologian ja prosessien avulla.
 
 Edullisempi kuin palkkajohtaja.
MITÄ ILIMATTEEKS?

Maksuton sparraus

Varaa kalenteristasi vartti, niin käydään läpi mitä RevOps on ja mitä se voisi teillä tarkoittaa. 

Kannattaa se vartti varata meiltäkin, niin osataan olla linjoilla. Meidän lupaus sinulle on 3 uutta ajatusta. Ajatusten laatu paranee huomattavasti,  jos täytät vielä kasvukaavakkeen ennen palsua. Täytössä menee kirjoittajan lahjoistasi riippuen muutamasta minuutista kymmeneen minsaan. ⬇️

 

Opiskeluun avUkSi

Maksuttomat materiaalit

Kehityskeskustelupohja

Kehityskeskustelupohja myyjille

Oletko etsimässä tehokasta kehityskeskustelun pohjaa, joka auttaa sinua pitämään paitsi mukavia, myös tuloksellisia keskusteluja myyntitiimisi kanssa? Olet tullut oikeaan paikkaan. 

B2B-Myynnin Webinaari

Tuotevetoisten B2B-yritysten myynnin must-win-battlet 2024

11.1.2024 klo 9.00 alkaen HeadQ:n Mikko ja Revoryn Kati kävivät läpi B2B-myynnin must-win-battlet vuodelle 2024

Myyntistrategia-pohja

B2B-Myyntistrategian mallipohja

Hyvä myyntistrategia ohjaa kaikkien kaupallisten funktioiden toimintaa ja auttaa johtamaan kaikkia liikevaihdon tulovirtoja. Laadimme B2B-yrityksellesi maksuttoman pohjan!

Myynnin kick-off

Myynnin kick-offien ohjelmapohjat

Vaikeuksia valita, mitä myyntitiimin kick-offissa tällä kertaa juonittaisiin? Lataa ilmaiset ohjelmapohjat ideoinnin tueksi!

1-2

Mitä on RevOps ja kuinka sillä kasvetaan -webinaari

7.9.2023 klo 9.00 alkaen Webinaarissa käytiin läpi, mitä on RevOps ja miten voisit hyödyntää RevOps-strategiaa omassa yrityksessäsi

E-Kirja RevOps

Revenue Operations (RevOps) e-kirja

Haluatko oppia lisää siitä, miten voisit hyödyntää RevOps-strategiaa omassa liiketoiminnassasi? Tsekkaa maksuttoman e-kirjan sisältö!