Skip to content
WEBINAARI / KOULUTUS

Tuotevetoisten B2B-yritysten myynnin must-win-battlet 

Mitä jos 💩 tulee ihan kunnolla tuulettimeen? Mitkä ovat tärkeimmät B2B-liiketoimintajohdon must-win-battlet vuodelle 2024 kun taantumakin läähättää niskaan? Tähän kuulet vastauksen maksuttomassa livelähetyksessä torstaina 11.1.2024. klo 9.00-9.45 HeadQ:n ja Revoryn yhteisessä webinaarissa. 

Linjoilla must-win-battleja tulittavat B2B-myynnin ravistelijat, Revoryn perustaja & toimitusjohtaja Kati Huusko-Viikilä sekä HeadQ:n perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Seppä. Kati ja Mikko paljastavat ne Graalin maljat, jotka alentavat myynnin kustannuksia JA kasvattavat myyntiä! Mikä huijaus se tämä on? Tule ihan itse kuuntelemaan. 

Webinaari on tarkoitettu tuotevetoisten, tuotannollisten B2B-yritysten johdolle sekä hallituksen jäsenille. Tule toki linjoille, jos sinun rooliisi kuuluu liiketoiminnan kasvun skaalaus, yhtiön arvon kasvattaminen tai myynnin johtaminen. 

Livelähetyksessä käydään läpi:

  • Case-esimerkit voittajista taantumataistelussa
  • Miten B2B-myynti on muuttumassa vuoteen 2025 mennessä?
  • 2 + 2 priorisoitavaa must-win-battlea vuodelle 2024
  • Tee nämä 5 asiaa seuraavaksi
1-3

Tsekkaa tallenne 

AIHE kiinnostaa, mutta aika ei sovi?

Nappaa yrityskohtainen, maksuton yksityisopetus

Käydään etänä 30 minuutissa läpi webinaarin teemat. Voit varata yrityskohtaisen läpikäynnin esimerkiksi johtoryhmän tai hallituksen kokoukseen. Tarjous on voimassa helmikuun 2024 loppuun asti. 

Tsekkaa muut sisältömme

Aivojen buffetista potkua myyntiin 💪

1-2

Mitä on RevOps ja kuinka sillä kasvetaan -webinaari

7.9.2023 klo 9.00 alkaen Webinaarissa käytiin läpi, mitä on RevOps ja miten voisit hyödyntää RevOps-strategiaa omassa yrityksessäsi

Myynnin kick-off

Myynnin kick-offien ohjelmapohjat

Vaikeuksia valita, mitä myyntitiimin kick-offissa tällä kertaa juonittaisiin? Lataa ilmaiset ohjelmapohjat ideoinnin tueksi!

Myyntistrategia-pohja

B2B-Myyntistrategian mallipohja

Hyvä myyntistrategia ohjaa kaikkien kaupallisten funktioiden toimintaa ja auttaa johtamaan kaikkia liikevaihdon tulovirtoja. Laadimme B2B-yrityksellesi maksuttoman pohjan!